2010. február 15., hétfő

Balfék körzet /Los hombres de Paco/ - a sorozatról

A Balfék körzet karcos humorú vígjátéksorozatának főszereplői egytől-egyig átlagos zsaruk - nem mindennapi egyéniséggel. Mindannyian az elképesztő helyzetekbe kerülés semmiképpen sem szokványos tehetségű mesterei, akiknek személyes és nyomozói történetei féktelen mulatságot ígérnek, amint töretlen igyekezetükkel a törvény betartásáért küzdenek egy különleges nagyvárosi körzetben - több-kevesebb sikerrel. Amíg a rendőrös sorozatok általában rátermett, profi zsarukkal kápráztatják el a nézőt, addig ez a csapat ideje nagy részét azzal tölti, hogy saját balfogásait próbálja valahogy elsikálni. A káosz középpontjában Paco Miranda és családja áll, valamint az ő két "balkeze", Mariano és Lucas. A sorozat azzal kezdődik, hogy Pacoékat áthelyezik San Antonio rendőrörsére, miután asszisztálnak egy bankrabláshoz, így az apósa lesz a főnöke.

A sorozatot 2005-ben kezdték, és azóta is forgatják, Spanyolországban most indult a 9. évad vetítése. Az nézők körében Spanyolországban a 3-4. évadtól kezdve ért el igazi sikereket.
Magyarországon más számozással adta le az Axn, jelenleg a 4. évadot adják, ez a spanyol 6. évadnak felel meg. De erről majd írok. Jelenleg az AXN-n vasárnap késő esténként, éjfél után látható a sorozat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha valamelyik link nem jó, szólj!